Opzegdienst

In de periode na het overlijden en de uitvaart worden nabestaanden geconfronteerd met veel regelwerk. Zeker op administratief gebied. Zo moeten abonnementen, lidmaatschappen en bankrekeningen worden opgezegd of op een andere naam gesteld. Een omvangrijke klus, waarmee men juist nú niet bezig wenst te zijn. Met de Kindt Uitvaartzorg Opzegdienst nemen wij u die zorg uit handen.

Wat doet de Opzegdienst?

Via de Kindt Uitvaartzorg Opzegdienst kunt u in één keer het overlijden melden aan een groot aantal instanties, waaronder banken en kunt u abonnementen opzeggen van kranten en tijdschriften.

Korting

Als klant van Kindt Uitvaartzorg ontvangt u 10 euro korting op het normale tarief. U betaalt dan in plaats van 49 euro slechts 39 euro per opgegeven persoon.

Wat moet u doen?

Via een eenvoudig systeem geeft u eenmalig online de gegevens van de overledene door. Daarnaast selecteert u de betreffende instanties die het overlijden in de administratie moeten verwerken. Tot een half jaar na het overlijden kunt u de mutaties nog doorgeven. Kindt Uitvaartzorg Opzegdienst doet de rest.