Wit_bloempje

Mijn uitvaartwensen vastleggen

Om alles goed te regelen – ook voor degenen die u achterlaat – hebben wij voor u het document ‘Mijn Uitvaartwensen’. Hierin kunt u al uw wensen vastleggen. Dat biedt uzelf en uw nabestaanden de geruststellende zekerheid dat uw uitvaart straks helemaal volgens uw wensen wordt geregeld en uitgevoerd. Ook de namen en adressen van alle personen die te zijner tijd een rouwbrief moeten ontvangen, kunt u in dit document vermelden. 

U kunt 'Mijn Uitvaartwensen’ zonder enige verplichting telefonisch aanvragen via ons centrale telefoonnummer 073-6841614 Ook kunt u dit hier aanvragen via onze website en een digitale versie is hier te downloaden.

Mocht u graag hulp hebben bij het invullen van het document, dan kunt u zonder dat daaraan kosten verbonden zijn, een afspraak maken met de Van der Stappen uitvaartverzorger bij u in de buurt. Hij of zij informeert u tijdens een vertrouwelijk gesprek over alle uitvaartmogelijkheden en beantwoordt al uw vragen, voordat u een en ander vastlegt in ‘Mijn Uitvaartwensen’.

U kunt er voor kiezen 'Mijn Uitvaartwensen' bij u thuis te bewaren, ook kunt u er voor kiezen het document op te sturen naar ons, waarna wij het veilig bewaren.