Paardebloem2

Rouwkaarten

Eigen grafische afdeling

Kindt Uitvaartzorg heeft een eigen grafische afdeling. Dat scheelt u het nodige geregel met derden. Bovendien weet u zeker dat u tijdig beschikt over uw drukwerk en dat het exact volgens uw wensen wordt uitgevoerd.

Rouwbrieven

Uw uitvaartverzorger kan u een uitgebreide collectie klassieke en moderne rouwbrieven laten zien. Al tijdens het gesprek waarin uw wensen en voorkeuren met betrekking tot de uitvaart worden besproken, krijgt u een proefdruk van de tekst te zien. Natuurlijk kunt u ook zelf of samen met onze grafisch medewerker een geheel eigen rouwbrief ontwerpen. We hebben alles in huis om er samen met u een persoonlijk en passend bericht van te maken. 

Gedachteniskaartjes

Mogelijk kiest u ervoor om tijdens de uitvaartdienst gedachteniskaartjes uit te delen. Ook die kunnen door onze eigen grafische afdeling worden ontworpen. Zo’n ‘prentje’ kan dezelfde opdruk hebben als de rouwbrief. Maar ook een foto van de overledene of een andere persoonlijke afbeelding is natuurlijk mogelijk. 

Dankbetuigingen

Wilt u tijdens of na de uitvaart degenen die u hebben bijgestaan en hun belangstelling hebben betoond, schriftelijk bedanken? Onze grafisch medewerker ontwerpt voor u een passende dankbetuiging. Als u wilt weer met dezelfde opdruk als de rouwbrief of met tekst en afbeelding zoals u die zelf bedenkt. Uw uitvaartverzorger laat u graag inspirerende voorbeelden zien.